Bed and Breakfast

De etage van de authentieke schuur is omgetoverd tot een volwaardig en sfeervol gastenverblijf. Het gastenverblijf is smaakvol ingericht en beschikt over alle faciliteiten welke de hedendaagse toerist verlangt.

Het ontbijt wordt geserveerd in de ondergelegen huiskamer van It Noflik Stee en kan naar eigen inzicht genoten worden. Bij mooi weer kan er uiteraard gekozen worden om het ontbijt te nuttigen in de bijbehorende theetuin. Op deze manier bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt en kunt u uw eigen agenda volgen. In de tuin is een jacuzzie aanwezig en tegen een geringe vergoeding te gebruiken door onze gasten.

Het gastenverblijf kan gehuurd worden voor een enkele overnachting, meerdaagse vakanties of voor een langere periode.

Wij bieden onze B&B gasten de mogelijkheid aan te schuiven aan tafel. Als u te moe bent of geen zin meer hebt om een van de eetgelegenheden in de omgeving van Zweins te bezoeken, kunt u met de “Pot mee eten”. Dit  voor een speciaal bedrag van € 9,75 voor twee gangen.  In overleg met ons bij boeking of vooraf bij aankomst kunnen wij u laten weten of het aanschuiven schikt.


De verbouwing

18-03-2015 20:47

Vanaf volgend weekend 28 maart open!

Lees meer

—————

05-01-2015 21:39

Isoleren

Afgelopen weekend stond in het teken van het aanleggen van de electrische voorzieningen en het isoleren van het dak. Met behulp van ouders/schoonouders zijn wij mooi op schema.    

Lees meer

—————

03-12-2014 11:18

Verbouwing is in volle gang

De verbouwing aan het appartement is in volle gang. Vandaag wordt de kapel aan de buitenkant afgemaakt. Morgen komt de dakdekker en vrijdag wordt het dak van binnenuit opengebroken.. Wij zijn erg benieuwd naar de ruimte die wij erbij krijgen....

Lees meer

—————


Contact

www.itnoflikstee.nl

Rijksstraatweg 3
8814 JV
Zweins (Franeker)

Openingstijden Theetuin:
Van april t/m medio oktober
op zondag van 11.30 tot 18.00 uur en als de vlag wappert!

Overige dagen en tijden op basis van reservering.


tel: 06 50425694 (Gijsbert)
tel: 06 18433663 (Elmar)